Ons team

Numus beschikt over een team van professionele medewerkers met uitgebreide ervaring in betalingssystemen, de detailhandel en optimalisering van processen. Wij stellen alles in het werk om het verwerken van contant geld zo efficiënt mogelijk te maken voor iedere detailhandelaar. Dankzij Numus zijn transacties in contanten geen lastig verschijnsel meer, maar een voordeel voor uw bedrijf.

Numus is een onderdeel van Transtrack International, marktleider op het gebied van software solutions voor het verwerken van contanten in het bankwezen. Transtrack International heeft meer dan 27 jaar ervaring en opereert in 21 landen en is daarom een solide fundament voor het Numus project.

Men kan er niet omheen dat een aanzienlijk aantal financiële transacties nog steeds wordt uitgevoerd in contant geld. Numus komt tegemoet aan de noodzaak voor retailers om het aantal handmatige handelingen terug te brengen en de efficiëntie te verhogen. Daarnaast biedt Numus oplossingen voor problemen op het gebied van de veiligheid en fouten, die bij de gangbare methoden vaak te wensen overlaat door gebrek aan traceerbaarheid en zichtbaarheid. De Numus technologie brengt de detailhandel een stap dichter bij de toekomst. Tegelijkertijd biedt het uw klanten de mogelijkheid in contanten te blijven betalen.

Onze visie

Numus is het eerste bedrijf dat de verwerking van contante betalingen vanaf de kassa tot aan de bankrekening als kernactiviteit heeft. Onze voornaamste zorg is het verlenen van een betrouwbare service. Ons exclusieve software platform is er geheel op gericht ieder mogelijk probleem aan te pakken. Numus biedt een geheel nieuwe aanpak, gericht op een bestendige toekomst van het beheer van contante geldstromen.

Wij zijn pas tevreden wanneer de rompslomp omtrent contant geld voor onze klanten tot het verleden behoort.